söndag 30 augusti 2009

..Målning pågår

Nu i helgen har vi börjat måla! Vi tänkte passa på nu när LB-hus fortfarande har sina arbetsställningar uppe! Marcus var modigast av oss alla och målade vindskivorna. Lättast att måla dem nu, för nästa vecka kommer plåtarna som skall sätta dit plåt på vindskivorna bl.a. Vi har haft tur med vädret hela helgen, det var bara nu idag (söndag) som det kom en kraftig regnskur, men sedan kom solen tillbaka igen! Vi har nästan målat allt det vita, grundat en gång till, sedan två strykningar med täckfärg (tonad vit).
Allt har gått bra, fast imorse höll vi på att bli TOKIGA. Helt plötsligt var förrådsnycklen till källaren borta! och i källarförrådet förvarade vi all färg. Vi letade igenom HELA lägenheten..vi till och med tittade anklgande på våra två katter...hade DE lekt med nycklen?? Tillslut fick jag hämta en skruvmejsel och skruvade loss dörren så att vi kom åt målarfärgen! Nästa helg blir det att måla klart det vita och kanske vi hinner börja grunda husets väggar. Håll tummarna att vädret blir bra även nästa helg!



...Högt upp i det blå!





.....vi fick lite extra hjälp av proffsmålarna = mamma och pappa! TACK! ni är BÄST!




..och besök har vi haft på tomten!..måste va ett rådjur!
...och nyckeln då?! Joo det va det FÖRSTA vi såg när i kom hem. Den låg på köksgolvet! bäst att gnugga i ögonen nästa gång! *ler*



1 kommentar:

  1. Hej!

    Åh ni är också i målar tagen ser jag? Vi med, å det är inget roligt jobb alls.. Men tur nog är vi snart klara :D

    Fint hus ni byggt!! Kram Maria

    SvaraRadera