tisdag 1 september 2009

El möte och en lastbil med takpannor!

Idag klockan 09:00 träffade vi Ivetofta El. Nu var det dax för att bestämma VAR alla spottar, extra eluttag, skall vara, och HUR många vi skall ha.
Vilken djungel kartan var! Jag och Marcus kliade varandra i huvudet *ler*, men Stefan på Ivetofta El var superbra och hjälpte oss.


Här i ryggåstaket skall vi ha 10 st spottar, fem på varje sida.


Här kommer grovköket att vara, där skall vi inte ha några spottar, utan "vanliga" lampor. Men i köket (ligger anslutande till grovköket skall vi ha fem spottar i taket.) I stället för ljusramp under köksluckorna skall vi ha fyra spottar.




Här kommer allrummet att vara, på bilden ser man en av dörrarna ut till vinterträdgården. I allrummet skall vi inte ha några spottar, men i "hallen" fram till allrummet skall vi ha fyra spottar. I vinterträdgården skall vi ha fem spottar i taket. Vi skall även ha tre spottar i carporten (som lyser ner på fina pärlan!). Vi skall även ha spottar som fasadbelysning. Det blev många spottar...





Mitt upp i el-mötet kom en lastbil, som var full med VÅRA TAKPANNOR. Så jag var tvungen att dokumentera det också!






Här kommer de på plats! Vi pratade med snickaren som var på plats, förhoppningsvis kommer de att börja lägga taket denna vecka eller i början på nästa vecka.




Här är de på plats!





2 kommentarer:

  1. Åh... nu har jag också hittat hit :)
    Vad spännande att kunna följa ert bygge här!
    Önskar er all lycka!
    Vi ses och hörs!
    Jessica

    SvaraRadera
  2. Åhhh...Vinterträdgård låter ju så fint! Ser väldigt bra ut! KRAMIS

    SvaraRadera