tisdag 18 augusti 2009

..Det elektriska

Vi fick ett brev från LB-hus igår, en förfrågan från "vår" elansvarig Ronny Gunnarsson. Förfrågan var om vi skulle ha några extra spottar, tv-uttag, om vi ville ha en annorlunda strömbrytare eller fler el-uttag.
Hmmm...Vi fick upp igen med ritningen över huset, för att kunna se de"standard" uttag som finns.
Det var väldig gott om uttag, så inga extra av dem. Tv-uttag fanns det i alla sovrum (jippi!! här blir det en tv i sovrummet *mysigt*) Samt i allrum och i vardagsrummet.
Det vi beslutade var att vi skall ha 6 st spottar i ryggåstaket i vardagsummet, samt att vi skall ha två stycken spottar i gången mellan hallen och allrummet.
I köket har vi redan bestämt att vi skall ha fyra spottar under skåpsluckorna istället för ljusramp. Tre eller fyra spottar i taket i köket.
I vårt stora badrum blir det fyra spottar. Vi har även funderat på att sätta två spottar under carporten, så ljuset från spottarna strålar ner på bilen. :-)

3 kommentarer:

  1. Hej,

    Vi är också på gång att eventuellt bygga ett LBhus i Åhus. Vad fick ni betala extra för varje spot?? Hur har ni annars tyckt att kontakten med säljaren Sören har varit? Har det varit öppna kort? Lycka till med ert bygge. / Lycklig

    SvaraRadera
  2. Grattis till att din blogg kom med hemmakanalens lista över intresanta bloggar!
    /Vimsingen

    SvaraRadera
  3. Kontakten med sören funkade bra. Gäller bara att ha allt "extra" på papper så dom inte lovar något dom inte kan stå för. Allt som lovas muntligt se till att det står med i kontraktet. vi hade inga problem alls med den biten. Nu har ju inte huset kommit än...kommer nästa vecka, så det är ju mycket som kan strula än. So far so good:)
    Vad det gäller spottar vet vi inte riktigt vad det landar på. Vi har inte valt än, bara fått förslag. Räkna en tusing per spott så har du nog lite marginal / M

    SvaraRadera