torsdag 7 januari 2010

Krukor och soffbekymmer!

I helgen som har varit körde vi till en affär i fjälkinge som heter Eko-hallen. Och där lyckades jag hitta krukor och blommor till fönstret i vardagsrummet. Det blev så tomt efter adventljusstakarna. Vår granne var med på shoppingrundan och hon hittade den ljuvliga ljuslyktan/ vasen. (den som liknar en droppe!) Jag är på jakt efter ett par vita gardiner med svarta broderade blommor på....de säljs på Eko..men de är ju alltid slut när jag är där...





Äntligen har vi monerat upp gardinstången i arbetsrummet. Det blev de här mörkgrå gardinerna med lila blad på.
Vi har haft lite otur i början på året..först vattenläckan, och den 2 januari gick vår nya SOFFA sönder *suckar*. Så i helgen fick vi åka till Bromölla möbelaffär och reklamera soffan. Samtidigt fick vi leta upp en ny soffa. Vi lyckades till slut hitta en! Det blir en 3-sits+divan i svart skinn. Den blir levererad v. 6. Vi fick behålla den trasiga så länge. Nästan alla fjädringar i soffan har trillat av. Fästet till fjädrngen har gått sönder. Tydligen var det en ny fabrik i Turkiet som hade monterat fästet fel i soffan. Så den höll i två veckor! Och igår var vi på hockeymatch i Malmö, och precis intill Malmö arena ligger Ikea! wiwiwiwiiii! In sprang jag och ut kom jag med vårt soffbord! Kommer bilder sen tillsammans med den nya soffan!


5 kommentarer:

  1. Hej, vi har också valt valnötsgolv, är ni nöjda med det?

    SvaraRadera
  2. Hej hej!

    Vi är helnöjda med valnösgolvet!Negativt är väl att om det uppstår repor så blir de väldigt tydliga i början, om man jämför med ekgolv.

    SvaraRadera
  3. Hej, vi brukar titta in på er blogg roligt att följa då vi själv bygger hus. Fastnade för den nya ljuslyktan, vad är det för märke eller fabrikat, var är den köpt?

    /Ann

    SvaraRadera
  4. Hej Ann!

    Kul att ni "tittar innom" på bloggen ibland :-)
    Var inne och tittade på er blogg, vilket vackert hus ni bygger! Visst är det ett äventyr och bygga hus?

    Jag har tittat under ljuslycktan, tyvärr stod det inte något om vilket fabrikat/märke som gjort den.
    Men jag tror Interflora eller någon annan inredningsbutik säljer dem.
    Anners får ni ta en road trip till Fjälkinge och Eko!

    mvh Carolina

    SvaraRadera
  5. Tackar Carolina

    Ska kika på Interflora, tycker att lyktan är vacker. Det är mycket spännande att bygga hus, vi längtar tills det är färdigt. Hoppas ni får rätsida med ert golv efter läckande rör.

    MVH Ann

    SvaraRadera