onsdag 20 oktober 2010

Ny Panna installerad

Nu har vi fått en ny panna. Eller, vi har haft den i snart två veckor. Betydligt enklare att hantera med färgskärm och mycket bättre meny. Tycker att den går tystare också. Ska vara billigare i drift också. (man kan ju hoppas). Fast den gamla var väldigt "snål" den med.
Vi får hoppas att problemen med koppar är borta nu.
Skulle varit en bild också men kan inte hitta minneskortet, eller kameran heller för den delen...

6 kommentarer:

  1. Vad är det för modell på NIBE-pannan?

    SvaraRadera
  2. Den heter F370, och om jag har förstått det rätt så är det den som är standard i alla LB-hus nu. Den vi hade tidigare har utgått.

    SvaraRadera
  3. Hmm! Den som ingår i classic 159 nu heter F750. Konstigt att de inte ersatte med den!

    I morgon ska vi äntligen till banken och sen till hussäljaren. Om allt går vägen så skriver vi kontrakt då! :-) så spänns...

    SvaraRadera
  4. Kan bero på att det är ett större hus? den kanske har ersatt den gamla 650 eller vad den nu hette? Det va installatören som berättade att den skulle ersätta den gamla. Tror att den vi har är gjorda för hus som inte är större än ca 130kvm? Har för mig att jag läste det nånstans när vi skulle bygga. Lycka till husplanerna!

    SvaraRadera
  5. Hejhej,
    jag e lite nyfiken hur ni har löst det med avhängning/förvaring i hallen?
    Finns de nå bilder på det här i bloggen eller kanske du kan ta och skicka? =)

    Mvh/Lovisa

    SvaraRadera
  6. ..Om du går in på juli månad och under "stenläggning pågår" så finns det en bild på hallen. Vi funderar redan på att byta ut vår hatthylla, den är för liten helt enkelt!

    SvaraRadera