torsdag 29 oktober 2009

ÄNTLIGEN!!


Nu ÄNTLIGEN har snickarna kommit tillbaka till huset, och påbörjat arbetet med att montera upp köket. Cyklade ner idag i raketfart efter jobbet, hade då pratat i telefon med vår blivande granne som berättade glatt att NU var de där och snickrade i huset.


När jag kom ner till huset höll snickaren -Janne- på att montera upp underskåp och montera fast valnötsbänkskivan. WE LIKE!



våra lådor...bara de ursnygga handtagen som skall monteras på.



Köksluckorna stod snyggt på rad i grovköket..



Tadaaa! Spisen är på plats! Vi är helnöjda att vi tog svart plåtarbete på kaminen.







...och golvet låg i vardagsrummet. Har vi tur och att allt går som det skall, trodde snickarna att nästa fredag (v.45) är köket och golvet,garderober färdig monterade...




tadaaa...Toalettstolen på plats!




..Och på toaletten stod innerdörrarna



.och i allrummet stod garderoberna.



Här är sovrumstapeterna. Mönstrad tapet med magnoliablomma som fondvägg och beige-gråa väggar.




Här är tapeterna i gästrummet, en röd med silvercirklar som fond, och beige-silver väggar.
....nu är det bara att fortsätta att vänta!












4 kommentarer:

  1. Nu har det hänt mycket. Den röda tapeten ska en av våra grabbar ha i sitt rum som fondvägg.

    SvaraRadera
  2. Gud vad långt de har kommit med ert hus! Ska ni verkligen inte flytta in förrän 18/12?? Vårt har inte alls kommit så långt som ert, jag börjar bli orolig att vårt inte ska bli färdigt!!

    SvaraRadera
  3. Carin: Marcus ville ha den röda tapeten, jag var lite tveksam först, men nu när den kom upp var den super fin! Det blev ett varmt rum. Så TUR att mannen fick sin vilja igenom*ler*

    Marie: Jaaaa visst har de kommit låååångt! *lycklig* Det har stått stilla i två veckor (en evighet) men nu den 6/11 TROR de att golvet och köket skall vara klart. prel. nytt datum för inflytt är den 1/12!! :-)

    SvaraRadera
  4. Konstade att ni har ändrat placering på toa/dusch/vask i badrummet, var det fria händer med det eller tog de extra betalt?

    /Cicci

    SvaraRadera